Duursport Coaching

Coaching stijl

Heldersport biedt diensten aan als trainer en coach gespecialiseerd in triathlon, maar geeft ook training in zwemmen, lopen en fietsen. Coaching gaat meer over mensen dan over sport technische aspecten, dus meer sporten kunnen van toepassing zijn. Voor vrouwen is weer een andere aanpak nodig dan voor mannen; iedereen is anders en Heldersport heeft zich ook toegelegd op het optimaal ontwikkelen van vrouwen in duursport. Het gaat natuurlijk om jou; wat voor type coach zoek je? Dit kunnen we het best samen bekijken onder het genot van een (virtuele) kop koffie.

Voor alle niveau's

 • Persoonlijke begeleiding

  Heldersport helpt van beginner tot expert met programma's op maat.

 • Eigen tempo

  Je volgt je trainingen op je eigen tijd en in je eigen tempo.

 • Steun

  Bij Heldersport kun je al je vragen en ervaringen kwijt. Heldersport helpt je, maar ook de groep zelf kan een grote steun zijn.

 • Expertise

  Heldersport brengt een sterke achtergrond in trainingsleer in duursport, krachttraining voor triathleten, en jarenlange wedstrijdervaring. Daarnaast heeft Heldersport specifieke aandacht voor het begeleiden van vrouwen in duursport.

Runner looking at sport watch

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!