Diensten

Diensten

Heldersport biedt diensten aan als trainer en coach gespecialiseerd in triathlon, maar geeft ook training in zwemmen, lopen en fietsen. Coaching gaat meer over mensen dan over sport technische aspecten, dus meer sporten kunnen van toepassing zijn. Voor vrouwen is weer een andere aanpak nodig dan voor mannen; iedereen is anders en Heldersport heeft zich ook toegelegd op het optimaal ontwikkelen van vrouwen in duursport. Het gaat natuurlijk om jou; wat voor type coach zoek je? Dit kunnen we het best samen bekijken onder het genot van een (virtuele) kop koffie.

Focus, structuur en doelen!

Helderheid is nodig als doelen vaag zijn geworden, vooruitgang is vastgelopen, of de motivatie is verdwenen. Helderheid helpt als je op zoek bent naar steun, naar een stok achter de deur, of gewoon een goed plan om je doel te halen. Doelen worden gehaald door structuur aan te brengen en de focus te resetten. Dat begint met het leuk maken van de sport. Heldersport helpt atleten met zwemmen, fietsen en lopen en triathlon in het bijzonder met een sterke band met de atleet. Als mensen weten waar de reis heen gaat, en samen plannen, kunnen we genieten van de reis. Uiteindelijk haalt Heldersport het beste uit iedere atleet.

Wim Boonstra
Zell am see / Kaprun Ironman 70.3 in 2016. Finish

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!