Wat zijn jouw plannen voor volgend seizoen?

Wat zijn jouw plannen voor volgend seizoen?

Ik weet het, het is vroeg, maar veel atleten hoor ik al praten over de grootse en meeslepende plannen voor volgend jaar. En met atleten bedoel ik iedereen die met plezier naar een doel toewerkt.

Een seizoen indelen kan best een puzzel zijn; wat is je ritme op het werk, wanneer ga je met de kinderen weg, wil ik nog eens op vakantie? Kan ik eigenlijk die wedstrijden of evenementen wel zo dicht bij elkaar doen?

Door vroeg (en dat mag echt in januari ook nog wel ;-)) je seizoen op een rij te zetten kun je keuzes maken voor welke wedstrijden of evenementen je wel en niet gaat doen.

Daarna gebruik je de eerste maanden van het jaar om de algemene fitheid op peil te brengen, zodat je in het seizoen steeds alleen de specifieke prikkels voor de wedstrijden hoeft te trainen.

Bovendien heb je dan een seizoen om naar toe te werken; tenslotte is het toeleven naar een doel het leukst.

Wil je ook eens sparren over jouw seizoen? Neem eens contact op, ik denk graag mee.

Andere posts

Blogpost

Ironman finisher Maastricht

Simone heeft afgelopen jaar met succes haar eerste Ironman volbracht. Hieronder haar verhaal. Na mijn succesvolle samenwerking met Wim richting de Ironman 70.3 in 2021

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!