4x PR voor Heldersport atleten

Young woman running outdoors in the park.
4x PR voor Heldersport atleten

In deze tijd zonder wedstrijden is het lastig om te weten of we nou echt beter zijn geworden van al dat trainen. Gelukkig kunnen we met een testloop en een beetje aanmoedigen er altijd wel een goede indicatie uithalen. Afgelopen weekend resulteerde dat in maar liefst 4 PR’s voor atleten bij Heldersport, die allemaal na een paar maanden hard trainen goed kunnen zien dat er progressie is gemaakt.

Bij de dames ging de 10km zelfs meer dan 2 minuten sneller dan gepland! Top uitvoering 🙂

Met nog een beetje geduld zal een eerste “echte” wedstrijd er wel aankomen dit jaar en dan zijn de heren en dames bij Heldersport er klaar voor.

Op naar een zomer met wedstrijden!

Andere posts

Blogpost

Ironman finisher Maastricht

Simone heeft afgelopen jaar met succes haar eerste Ironman volbracht. Hieronder haar verhaal. Na mijn succesvolle samenwerking met Wim richting de Ironman 70.3 in 2021

Blogpost

Heldersport Clinics Winter 2022

Deze winter een keer met Heldersport op pad? We organiseren een aantal clinics voor alle niveaus. Mail gerust naar info(at)heldersport.nl als je mee wil: Heldersport

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!