Ironman 70.3 Finish smaakt naar meer voor Simone

Ironman 70.3 Finish smaakt naar meer voor Simone

Simone heeft bij Heldersport de reis naar de halve triathlon in Maastricht gemaakt. Nu heeft ze alweer zin in de volgende uitdaging; een hele triathlon! Hieronder haar verhaal.

Eind 2019 begon mijn triatlon avontuur. Dankzij de deelname van mijn vriend aan meerdere Ironman 70.3 wedstrijden, wilde ik ook een keer de uitdaging aangaan en een halve triatlon voltooien (1.9km zwemmen, 90km fietsen en 21km rennen). Op basis van informatie op internet begon ik met trainen. Helaas gooide COVID-19 en een aanrijding op mijn fiets roet in het eten. Aangezien ik niet wist hoe ik het trainen weer moest oppakken na mijn ongeluk en er geen wedstrijden in het verschiet lagen had ik hulp nodig. Na een avond online zoeken naar triatlon begeleiding kwam ik bij Heldersport uit.

Via Heldersport biedt Wim hele persoonlijke begeleiding waarbij goed gelet wordt op persoonlijke doelen, werk/sport balans en het voorkomen van blessures. Hij zorgt er ook zeker voor dat het vele trainen leuk blijft. Nadat hij eerst aandachtig heeft geluisterd naar mijn wensen en doelen heeft hij een trainingsschema opgesteld met als hoofddoel het voltooien van een halve triatlon. Doordat verschillende evenementen werden afgelast door COVID-19 is dit schema enkele keren verlengt, waarbij altijd rekening is gehouden met de intensiteit van de trainingen om overbelasting te voorkomen.

Gelukkig was het 1 augustus 2021 dan eindelijk zover, Ironman 70.3 Maastricht ging door! Dankzij de duidelijke en persoonlijke begeleiding vanuit Heldersport heb ik de finishlijn van deze halve triatlon zonder enige blessures, en binnen mijn gestelde doelen weten te behalen. 

Het stopt nu nog niet; voor volgend jaar zijn alweer nieuwe doelen gesteld; een halve triatlon zo snel mogelijk finishen en een hele Ironman voltooien. Wim blijft mij begeleiden via Heldersport omdat dit zo goed is bevallen en ik hier veel vertrouwen in heb!

Simone

Andere posts

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!