Beter door de bocht en veiliger tot stilstand – Fietsclinic Maart 2024

Beter door de bocht en veiliger tot stilstand – Fietsclinic Maart 2024

In maart 2024 verzorgen Ga Mee Fietsen en Heldersport samen een fietsclinic waarin we jullie fietstechniek helpen verbeteren. We besteden aandacht aan de houding op de fiets, balans, schakelen, sturen en remmen. Met deze clinic leer je veiliger en beter rijden en ga je makkelijker bochten rijden.
Om goed te kunnen oefenen hebben we de skatebaan bij Blik & Burgers in Zeist voor ons beschikbaar gemaakt, zodat we de fijne kneepjes van het wielrennen kunnen oefenen.

Je krijgt training van

Eveline Bremmer van Ga Mee Fietsen; een ervaren en gediplomeerd trainer, wegkapitein en lange afstandsfietser met een passie om mensen efficiënter en beter te laten trainen.
Wim Boonstra van Heldersport; een ervaren en gediplomeerd (triathlon) trainer, wegkapitein en wedstrijdatleet met een drive om mensen sterker en sneller te maken in hun sport.

Programma

Het programma duurt ongeveer 3 uur. We maken eerst kennis en nemen de basis met jullie door. Daarna stappen we samen direct op de fiets en oefenen we alle aspecten van het rijden op de racefiets. Tijdens de clinic nemen we jullie door verschillende oefeningen die helpen om steeds beter te gaan sturen, remmen en rijden. We kunnen veel voordoen en geven continu tips om jullie snel vooruit te helpen.

Benodigdheden

Je hebt een racefiets nodig. Zorg dat je fiets goed onderhouden is, dat je banden goed zijn, je remmen het goed doen en je versnelling soepel werken. Je hebt een helm nodig. Zonder helm mag je niet deelnemen aan de clinic. Neem een bidon met water mee en een versnapering. We fietsen geen lange afstanden, maar als je 3 uur bezig bent krijg je vast trek. Blik & Burgers heeft ook een horeca locatie.

Tijdstip & Locatie

Er zijn vier mogelijkheden om deel te nemen aan de clinic:

  1. Zaterdag 23 maart – 9:00 – 12:00
  2. Zaterdag 23 maart – 13:00 – 16:00
  3. Zondag 24 maart – 9:00 – 12:00
  4. Zondag 24 maart – 13:00 – 16:00

Blik & Burgers, Filosofenlaantje 9, 3703 DZ Zeist
Voor de navigatie naar Blik & Burgers kunt je het beste “brouwerij” Zeist aanhouden. Je komt dan uit bij het grote parkeerterrein.

Kosten

We vragen een bijdrage van 35 euro per deelnemer. We sturen een Tikkie, betaald = aangemeld.

Voorwaarden

Je neemt voor eigen risico deel aan deze clinic. Je kan de algemene voorwaarden en gedragsregels online vinden.
Gedragsregels en Algemene voorwaarden

Waar wacht je op? Meld je aan!

Neem contact op met gameefietsen(at)gmail.com of info(at)heldersport.nl om je in te schrijven.

Andere posts

Laten we hier starten.

Kennismaken?

Neem dan even contact op met info(at)heldersport.nl en laat je naam, verhaal, e-mail en eventueel nummer achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!